top of page

EVENTKALENDER RYDÈNSKA HUSET
2023

Oktober

Pub & Fredagsquiz 

Fredag 6e oktober kl 18.00-24.00

Fullbokat

Fri entré och vi öppnar Kl 18.00 så ni har god tid att äta nått gott och fylla på glasen innan kvällens allmän-quiz med Henry H drar igång kl 20.00.

Pris till vinnande lag! Max 6 i varje lag

Kan vara bra att boka bord då huset har mängder av hjärterum

men begränsat antal stolar och bord 
Caroline 0735-272130 
Varmt välkomna till en mysig fredagskväll med drag ! 

Hamnen & Havet 

Fredag 20 oktober

Tillsammans med Lina Hellstrand presenterar vi en kväll på temat

Hamnen & Havet. 

I augusti blev denna kväll snabbt fullbokad och därför vill vi göra en extra föreställning för er som inte hade möjlighet att komma då. 

Lina tolkar Taube, Cornelis & Håkan Hellström. Tillsammans samlar vi ihop godbitar vad gäller både musik och livet till en kväll där det som händer på scenen i kombinationen med maten ska få oss att känna kärleken till havet. Lina tolkar låtarna samt berättar om deras liv och historia. 

100 kr entré 

Varmt välkomna att boka bord

Caroline 0735272130 

Kl 18.00-24.00

Föreställningen börjar ca 20.00

Flowers & Tea

 

En blomstrande kurskväll med Afternoon Tea i Rydenska Huset.

 

Två datum, med olika teman, finns nu att boka sig på:

 

12 oktober - Höstdekorationer

När löven ändrat färg dukar Evelina upp en buffé av höstens finaste blomstermaterial i säsong. Höstblommor i brända toner, eterneller, pumpor och vackra naturmaterial. Hela Rydenska Huset andas höstmys och i caféet står Afternoon Tea med höstens smaker uppdukat. Vi lär oss kring stickteknik och hur man steg för steg skapar höstens finaste bordsdekoration - en blomsterpumpa.

 

23 november - Adventskransar

Nu är det inte långt kvar till advent! I det charmiga 1920-tals huset är ljusen tända och det luktar nu granbarr och pepparkaka. Denna kväll får du möjlighet att binda dig en tjusig adventskrans till dörren. Evelina delar med sig utav floristiska knep och nytänkande idéer på hur man skapar en personlig adventskrans. Vi njuter av Afternoon Tea där adventssmakerna får ta plats.

 

Välkomna till Flowers & Tea. En kväll komponerad av blommor & te, gemenskap, kunskap och kreativt skapande i huset med många hjärtslag. Inga förkunskaper krävs. Boka din plats redan idag. Höstrusket blir mysigare tillsammans.

 

Anmälan via sms eller telefon, 0709-529646.

Meddela eventuella allergier. Max 10 personer/kurskväll.

Plats: Rydenska huset, Stationsvägen 3, Lundsbrunn

Datum: Torsdag 12 oktober 17.30-20.30 Torsdag 23 november 17.30-20.30

Pris: 850kr I priset ingår blomstermaterial, Afternoon Tea, kursmaterial och verktyg. Alltsammans får du sedan plocka med dig hem efter kvällens slut.

 

Varmt välkomna! /Caroline & Evelina

bottom of page