Våra events på

Rydenska 2021

Fredagar kl 15-20.30

Soppa, räksmörgås, våfflor.

Baren är öppen.

 

Söndagar

kl:10-14 Tipspromenad & café

Söndagar feb-april

Tipspromenad som ordnas av husets kulturförening. Start vid Rydénska huset där ni får tipskupong samt karta över rundan. Det är en barnvagnsvänlig runda via kurortsparken, B&B och tillbaka till Rydénska huset. Vid huset finns korv med bröd och enklare fika att njuta av före eller efter ni gått rundan. Vi rättar era svar och vinster till de tre bästa. Melan kl 10-13 kan ni starta er runda. 20kr/tipskupong och intäkterna går till föreningens kommande event.

Mars- internationella kvinnodagen

Utställning i caféet under mars:

I samband med internationella kvinnodagen har vi en utställning av fyra kvinnliga konstnärer. Edna Cers, Ylva Svensson Borg, Ann-Sofie Hallbäck och Niina Stenander. 20% av sålda verk skänker konstnärerna till Kvinnohuset Tranan. 

Vintagedagar i påsk. Övervåningen förvandlas till vintage och fin loppis. Ateljen, kammaren och glasverandan. Välkomna upp till vintagevåningen för att vårfynda. Begränsat antal åt gången. 

Till våren hoppas vi med att fortsätta vår kulturscen med musik, poesi och konst...håll utkik här och på vår Instagram samt Facebook om arrangemang för 2021

© 2020 Rydenska Huset - skapad med omsorg och glädje

Hitta till oss